Over mij

cropped-27821551335_28d98f45a1_o.jpgIk ben op zoek naar wat (mij) raakt. Wat ik dan vind, deel ik in foto’s, journalistiek werk, en als trainer. Daarbij houd ik van echte communicatie, van mensen raken en zelf geraakt worden. Onder het motto Kijk anders, zie meer deel ik mijn creatieve blik op de wereld, op mensen en ondernemen. Met het weblog “Kijkers” hoop ik je op nieuwe gedachten of inspiratie te brengen.

Mijn freelance werk is veelzijdig, maar altijd gefocust op wat mijn gesprekspartner, de situatie en de context vraagt.

Redactie

Als freelance interviewer en redacteur zoek ik naar de verhalen die bij mijn gasten op de lippen branden. Zo maakte ik 2,5 jaar BNR Gangmakers, een wekelijks radio-debatprogramma met ondernemers over actuele superregionale onderwerpen. En ik interview voor het blog van Euroforum, een marketinginstrument van de congresorganisatie. Wat op mijn eigen lippen brandt, deel ik in radiocolumns.

Beeld

Ook als beeldverteller (voorbeelden op OogopHouten) en fotograaf maak ik beeld dat uitnodigt om wat langer te bekijken. In (informele) portretten gaat het over authenticiteit en contact. Ik fotografeer soms op zakelijke evenementen, ben trots dat mijn foto’s binnenkort ook in cursusmaterialen worden gebruikt. Mijn werk aan de muur? Dat kan.

Training en advies

Natuurlijk komen bij fotografie en communicatie basisvaardigheden kijken waar ik je als trainer kan bijspijkeren. Maar wat echt raakt, is als mensen oordeelvrij en open met elkaar in gesprek gaan. Die ontmoeting stimuleer ik als trainer, als dagvoorzitter / moderator en als adviseur. Door zelf onbevooroordeeld het gesprek aan te gaan laat ik mensen hun onderlinge verschillen waarderen.

Moderator tijdens het BuzinezzForum 2017

Mijn achtergrond

Ik ben de jongste uit een gezin met twee broers.  Ik deed gymnasium aan het Christelijk Lyceum Veenendaal, studeerde communicatiekunde (Algemene Letteren) aan de Universiteit Utrecht, en werkte in communicatie en journalistiek. Onder meer bij de Consumentenbond, bij BNR Nieuwsradio, CNV Vakcentrale en bij Leene Communicatie.

Sybren Visser is gevestigd in Houten (vlak bij Utrecht), waar ik woon met mijn lief, dochter en kat.

Kennismaken? Maak een afspraak!

linkedin.com/in/sybrenvisser 

twitter.com/sybvis

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren