Handen van Houten: Lisette van Kesteren

Ik ontmoet stadsgenoten en praat met ze over hun handen. Wat raken ze aan?

Leeftijd: 38 jaar
Geslacht: Vrouw
Beroep: Trainer/coach

 

Lisette van Kesteren raakt graag mensen aan. Letterlijk, en figuurlijk. Ze laat mensen graag voelen dat ze er is. Dat is een belangrijk tegenwicht in deze tijd van materialisme. Als trainer/coach gaat ze overigens nogal eens op haar handen zitten. Want dat ziet ze als haar rol: van een afstandje observeren, zien waar mensen de fout in dreigen te gaan. Dan gaan haar handen jeuken. Maar ja. Ze gunt haar cliënten ook dat ze leren van hun eigen ervaringen. Waar ze goed in zijn, en waar ze beter in kunnen worden.

Het mooiste

Het mooiste wat deze handen ooit hebben aangeraakt? Van Kesteren kan eigenlijk niet kiezen. De handjes en voetjes van haar pasgeboren kinderen, haar man. En mensen die niet meer onder ons zijn. “Dan kan ik me zomaar herinneren hoe ik zijn hand kon vasthouden, of zijn schouder even aanraken.”

Luister hier hoe ze er zelf over vertelt in de rubriek “De Handen van Houten”, elke week in het radioprogramma De Kracht van Houten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *