Mijn fotowerk aan de muur?

Sinds een paar maanden staan er foto’s van mij op de website werkaandemuur. Word jij daar ook blij van?

In mijn Werkaandemuur galerie kun je prints bestellen op canvas en andere hippe ondergronden.

Doe dat gerust! Ik vind het een toffe gedachte dat mijn mooiste foto’s ook bij andere mensen in de woonkamer, wachtkamer of het verzorgingstehuis komen te hangen.

Niet volledig

De online collectie is verre van volledig. Afgelopen week vroeg een vriend me of ik die roeier op de Bosbaan ook in de galerie wilde plaatsen. Supertof natuurlijk! Ik heb de plaat natuurlijk meteen geüpload.

Heb jij andere foto’s van mij gezien die je graag aan de muur zou willen hangen? Aarzel dan niet, en laat het me weten. De meeste foto’s maak ik met een digitale spiegelreflexcamera. Daar komen massa’s megapixels uit – genoeg voor super-afdrukken. Uiteraard zonder zo’n watermerkje erop.

Dus: mis je een foto in de galerie? Stuur me een berichtje, en dan zorg ik dat een goeie plaat erin komt. Zodat jij de perfecte print kunt bestellen. Tof toch?

Maar let op.

De foto’s die ik op Instagram plaats zijn soms met de smartphone gemaakt. Die kunnen te weinig pixels hebben voor een goeie print. Vraag dus altijd even naar de mogelijkheden.

Kijk hier wat er al klaar staat op www.werkaandemuur.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *