Handen van Houten: Pieter van den Tillaard

Ik ontmoet stadsgenoten en praat met ze over hun handen. Waar zijn ze goed in?

Leeftijd: 59
Geslacht: man
Beroep: computerprogrammeur

Pieter van den Tillaard zit graag met zijn handen in de grond. Onkruid wieden geeft hem een prettig gevoel, en daarna haalt hij gauw het zwart weer onder zijn nagels vandaan. Voor zijn werk als computerprogrammeur gebruikt hij vooral zijn vingertoppen. Dan schieten de computerboodschappen door zijn vingers.

Vulpen

Netjes schrijven doet hij ook graag. Met een vulpen. En ook zijn vrouw zal beamen dat zijn handschrift vaak goed leesbaar is.  Maar dat zijn niet de enige boodschappen die door de handen van deze man gaan.

Bidden

Want bidden, en zegenen, dat zijn ook belangrijke dingen om met je handen te doen. Aldus van den Tillaard, die in een stand op de Houtense activiteitenmarkt bezig was passanten te interesseren voor het Christelijke geloof. De Boodschap met een hoofdletter zullen we maar zeggen.

Je vraagt je toch af waarom die handen dan niet in een gebedshouding op de foto kwamen. Hoe dat zit, legt hij uit in het gespreksfragment op HoutenFM.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *